diumenge, 17 de març del 2013

L'INDEPENDENTISME ARRIBA AL MÓN SARDANISTA


La nostra companya, Jossie, de la classe de blogs m’ha fet arribar de part de la seva amiga i compositora de sardanes Montserrat Pujolar la següent noticia que crec que és molt important fer-ne publicitat.

El passat diumenge 10 de març Cornellà de Llobregat va acollir la presentació en societat de la sectorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) "Sardanes per la Independència". Més de 1500 sardanistes s’hi van aplegar per ballar les nou sardanes sobiranistes interpretades per 51 músics de la "Cobla Per la Independència".
Com diu la coordinadora de la sectorial, Anna Costal: “va ser una jornada sardanístico-independentista molt emocionant”, i l’elecció de Cornellà de Llobregat perquè: “És al Baix Llobregat on l’independentisme ha de fer més força”
Les partitures de les nou sardanes estrenades s’han posat a la lliure disposició de que vulgui interpretar-les.

Entre les composicions estrenades, n'hi va haver amb noms tan suggerents com: Català a l'atac (Dani Gasulla), Nosaltres decidim (Marcel Casellas), Segant cadenes (Jordi Feliu), 300 anys i punt (Xevi Capdevila) o Independansa (Jordi Paulí), entre d'altres.




1 comentari:

  1. No he tingut ocasió encara d'escoltar cap d'aquestes sardanes però els títols són ben suggeridors.

    ResponElimina